Energiateollisuuden ja sähköverkkoalan yritykset kohtaavat monia haasteita nykyisessä markkinatilanteessa. Kilpailukykyinen toiminta vaatii tehokkuutta ja tarkkaa resursointia. Yrityksen kannattavuuden ylläpitämiseksi on tärkeää hyödyntää nykyiset resurssit parhaalla mahdollisella tavalla ilman hintojen korotuksia. Tässä kohtaa Oscarin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) tulee avuksi, sillä se on suunniteltu vastaamaan alan erityisiin tarpeisiin.

Energia-alalla toiminnanohjausjärjestelmät eivät enää tarjoa etua pelkästään sähköisessä laskutuksessa. Järjestelmämme mahdollistaa projektien tehokkaan resursoinnin ja monimuotoisen toimijaverkoston hallinnan. ERP-järjestelmämme avulla voit hallita prosesseja ja tiedonkulkua integroidusti, mikä varmistaa, että jokapäiväinen liiketoiminta ja päätöksenteko perustuvat oikeaan ja ajantasaiseen tietoon.
Energia-alan yritykset toimivat usein moniportaisissa alihankintaverkostoissa, joissa pääurakoitsijan lisäksi toimii useita aliurakoitsijoita ja tavarantoimittajia. Oscarin ERP-järjestelmä tukee tehokasta projektin- ja tiedonhallintaa, luoden edellytykset saumattomalle yhteistyölle näissä verkostoissa.
Tyypillisesti energia-alalla toimitaan monissa eri järjestelmissä samanaikaisesti eivätkä järjestelmiä olla saatu keskustelemaan toistensa kanssa sujuvasti. Oscarin ERP-järjestelmässä on yhden järjestelmän taktiikka ja yksi ja sama järjestelmä pitää sisällään muun muassa asiakkuudenhallinnan, ostolaskujen kierrätyksen, matkalaskut, kuittienkäsittelyt, pankki-integraation, operaattori palvelut, työajanseurannan, työnumerot / projektit, palkka/henkilöstöhallinnon, sopimuslaskutuksen ja varastonhallinnan.
ERP-järjestelmämme tarjoaa reaaliaikaisen ja kokonaisvaltaisen näkymän projektin eri osa-alueisiin. Tämä mahdollistaa projektin etenemisen hallinnan, kustannusten seurannan ja resurssien tehokkaan hyödyntämisen. Näin voit hallita useista eri toiminnoista koostuvaa tietoa selkeästi ja välttää tietojen moninkertaista tallentamista.
Oscarin ERP-järjestelmä hyödyntää edistyksellistä tekoälyä ja automaatiota, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Nämä teknologiat yhdessä tekevät ERP-järjestelmästämme entistä kilpailukykyisemmän ratkaisun.

Asiakkaitamme

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Luodaan yhdessä menestystarina – Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.