Oscarin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on erinomainen ratkaisu kaupan alan tarpeisiin. Se tukee monikanavaista myyntiä, tarjoaa kattavat kassatoiminnot ja maksupääteintegraatiot, toimii saumattomasti Oscar eCommercen eli digitaalisen kaupankäynnin työkalujen kanssa  ja automatisoi keskeiset liiketoimintaprosessit.

Reaaliaikainen varastosaldonäkymä, mobiilikeräily, tuotepakettien hallinta ja kanta-asiakasohjelmat tehostavat toimintaa, kun taas asiakkuudenhallinta, helppo tarjousten ja kampanjoiden toteutus sekä BI-raportointi parantavat asiakaskokemusta ja liiketoiminnan tuloksellisuutta. Luotettavan tukitiimimme avulla voit olla varma, että järjestelmä toimii aina optimaalisesti ja vastaa yrityksesi tarpeisiin.

ERP-järjestelmämme sisältää muun muassa:

ERP-järjestelmämme tukee monikanavaista myyntiä, joka mahdollistaa sujuvan ja yhtenäisen asiakaskokemuksen kaikissa myyntikanavissa. Olipa kyseessä fyysinen myymälä tai verkkokauppa, järjestelmämme varmistaa, että myynti toimii saumattomasti ja tehokkaasti.
Kassatoiminnot ja maksupääteintegraatio ovat keskeisiä osia vähittäiskaupan toiminnassa. Järjestelmämme tarjoaa kattavat kassatoiminnot ja tukee erilaisia maksupääteintegraatioita, mikä nopeuttaa ja helpottaa maksutapahtumia sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä.
Verkkokauppa on olennainen osa modernia vähittäiskauppaa. Liiketoiminta-alustamme oma verkkokauppa Oscar eCommerce toimii saumattomasti ERP-järjestelmämme kanssa, mikä mahdollistaa sujuvan tilaus- ja toimitusprosessin. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja auttaa kasvattamaan myyntiä. Järjestelmämme on myös helposti integroitavissa Shopify-alustaan.
Ennakkolaskujen käsittely on tärkeä toiminto erityisesti verkkokaupassa ja suuremmissa tilauksissa. Järjestelmämme automatisoi ennakkolaskujen käsittelyn, mikä nopeuttaa prosessia ja vähentää virheiden määrää.
ERP-järjestelmämme myymälätäydennysten hallinta varmistaa, että myymälät pysyvät hyvin varusteltuina ja tuotteet ovat aina saatavilla. Tämä optimoi varastonhallintaa ja vähentää menetettyjä myyntimahdollisuuksia.
Reaaliaikainen varastosaldonäkymä antaa tarkkaa tietoa varastotilanteesta kaikissa myyntikanavissa. Tämä auttaa hallitsemaan varastoa tehokkaammin ja varmistaa, että tuotteet ovat aina saatavilla asiakkaille.
Mobiilikeräilyominaisuus nopeuttaa ja tehostaa varastonhallintaa sekä tilausprosessia. Työntekijät voivat käyttää mobiililaitteita keräilyyn ja inventointiin, mikä parantaa tuottavuutta ja vähentää virheitä.
Järjestelmämme mahdollistaa tarjousten ja kampanjoiden helpon suunnittelun ja toteutuksen. Voit luoda, hallita ja seurata kampanjoita vaivattomasti, mikä auttaa houkuttelemaan asiakkaita ja lisäämään myyntiä.
Tuotepakettien hallinta on erityisen hyödyllinen ominaisuus kampanjoissa ja erikoistarjouksissa. Järjestelmämme avulla voit helposti luoda ja hallita tuotepaketteja, mikä houkuttelee asiakkaita ja lisää myyntiä.
ERP-järjestelmämme sisältää asiakkuudenhallinnan (CRM), joka mahdollistaa asiakassuhteiden tehokkaan hallinnan samassa järjestelmässä. Tämä parantaa asiakaspalvelua ja auttaa rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.
ERP-järjestelmämme tukee kattavia kanta-asiakasohjelmia, joiden avulla voit palkita uskollisia asiakkaitasi ja lisätä asiakassitoutumista. Kanta-asiakasohjelmat tarjoavat mahdollisuuden kohdentaa tarjouksia ja etuja yksilöllisesti, mikä parantaa asiakaskokemusta ja lisää myyntiä.
Tehokas järjestelmän automaatio vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet. Automaation avulla monet liiketoimintaprosessit, kuten tilausten sisään luku ja laskutus hoituvat nopeasti ja tarkasti.
Sisäänrakennettu BI-raportointi (Business Intelligence) tarjoaa syvällistä tietoa liiketoiminnasta ja auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Järjestelmämme tuottaa kattavia raportteja myynnistä, varastosta ja asiakaskäyttäytymisestä, mikä tukee strategista suunnittelua ja operatiivista tehokkuutta.

Asiakkaitamme

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.