Oscarin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) sopii hyvin maahantuontia ja agentuuritoimintaa harjoittavien yritysten tarpeisiin. Tämä kattava ratkaisu tarjoaa monipuoliset työkalut, jotka auttavat hallitsemaan toimitusketjua, varastointia ja asiakassuhteita sujuvasti ja tehokkaasti.

ERP-järjestelmämme sisältää muun muassa:

Toiminnanohjausjärjestelmämme tukee hälytysrajoihin ja menekkiin perustuvaa ostojen hallintaa, varmistaen, että varastot pysyvät aina optimaalisella tasolla. Valuuttakäsittely myynnissä ja ostossa tekee kansainvälisestä kaupankäynnistä helppoa, ja järjestelmämme tukee myös ennakko- ja osamaksujen hallintaa.
Toiminnanohjausjärjestelmämme kattaa tilausten ja toimitusten hallinnan sekä provisioiden laskennan ja tilittämisen. Tämä auttaa varmistamaan, että agentuuritoiminnot hoituvat tarkasti ja ajallaan.
Monivaraston hallinta mahdollistaa useiden varastojen tehokkaan hallinnan samasta järjestelmästä. Lisäksi järjestelmä voidaan integroida ulkoisiin varastoihin, mikä lisää joustavuutta ja optimoi varastonhallintaa.
Erä- ja sarjanumeroseuranta auttaa seuraamaan tuotteiden liikkeitä toimitusketjun läpi, mikä on tärkeää laadunvalvonnassa ja jäljitettävyydessä.
Tuotepakettien hallinta mahdollistaa useiden tuotteiden yhdistämisen yhdeksi paketiksi esimerkiksi kampanjoita varten.
Kattavat hinnoittelutoiminnot, kuten hinnastot, tuoteryhmäalennukset ja alennusmatriisit, auttavat optimoimaan hinnoittelustrategioita.
Toiminnanohjausjärjestelmämme tukee Intrastat-raportointia EU:n sisäisten kauppatapahtumien raportointia varten.
ERP-järjestelmästämme voidaan tuoda data reaaliaikaisesti verkkokauppaan, mikä parantaa asiakaskokemusta. Oscarin verkkokauppa-alusta Oscar eCommerce toimii saumattomasti yhteen Oscarin ERP-järjestelmän kanssa. Voimme myös rakentaa erilaisia B2B-portaaleja eri sidosryhmien tarpeiden mukaan.
Järjestelmämme sisältää monipuoliset raportointitoiminnot, mukaan lukien Business Intelligence (BI) -raportointi. Näiden työkalujen avulla voit seurata liiketoimintasi keskeisiä tunnuslukuja reaaliajassa ja tehdä parempia päätöksiä.
Oscarin ERP-järjestelmä hyödyntää edistyksellistä tekoälyä ja automaatiota, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Nämä teknologiat yhdessä tekevät ERP-järjestelmästämme entistä kilpailukykyisemmän ratkaisun maahantuonnin ja agentuurin tarpeisiin.

Asiakkaitamme

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Luodaan yhdessä menestystarina – Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.