Oscarin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) soveltuu erityisesti kone- ja laiteteollisuuden tarpeisiin. ERP-järjestelmä mahdollistaa projektinhallinnan ja tuotannonohjauksen joustavasti ja tehokkaasti, ottaen huomioon monimutkaiset tuoterakenteet ja pitkät toimitusketjut. Järjestelmä tukee yrityksen prosessien digitalisaatiota ja automatisointia, tarjoten kattavan ratkaisun koko liiketoiminnan hallintaan.

ERP-järjestelmämme sisältää muun muassa:

Seuraa ja hallitse projektin taloudellisia tavoitteita reaaliaikaisesti. Järjestelmä mahdollistaa yksityiskohtaisen budjetoinnin, jossa voit määritellä kustannukset, resurssit ja aikataulut kullekin projektille. Näin varmistat, että pysyt aikataulussa ja budjetissa. Järjestelmässä voidaan myös hyödyntää ulkoisia laskentatyökaluja. Budjetin päivitys on helppoa ja taloustiedot aina ajan tasalla.
Tarjoa tarkat ja luotettavat tarjoukset asiakkaille huomioiden projektin vaatimukset ja kustannukset. Järjestelmä auttaa laskemaan tarjoukset nopeasti, vähentäen virheiden mahdollisuutta ja parantaen asiakastyytyväisyyttä.
Tehosta tuotetiedon hallintaa ja varmistaa saumaton tiedonkulku suunnittelun ja tuotannon välillä. Integraatio mahdollistaa suunnittelutietojen automaattisen päivityksen, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja virheitä. Lisäksi API-rajapinnat mahdollistavat saumattoman integraation muihinkin järjestelmiin ja kumppaneihin. Tämä parantaa tiedonvaihtoa ja prosessien sujuvuutta, mikä on välttämätöntä tehokkaassa toimitusketjun hallinnassa.
Voit hallita erillisiä myyntiputkia uusmyynnin, varaosamyynnin ja huoltotoimintojen osalta, jolloin saat selkeän kuvan jokaisesta liiketoimintasegmentistä.
Järjestelmä auttaa suunnittelemaan ja hallitsemaan projektikohtaisia hankintoja. Se varmistaa, että tarvittavat materiaalit ja palvelut ovat saatavilla oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan, mikä vähentää viivästyksiä ja kustannuksia.
Tehosta järjestelmällä projektin ajanhallintaa ja seuraa aikataulujen toteutumista. Visuaaliset työkalut, kuten Gantt-kaaviot, auttavat hahmottamaan projektin etenemisen.
Mukauta työjonot yrityksen tarpeisiin ja varmista resurssien optimaalinen käyttö. Voit priorisoida tehtäviä ja hallita tuotannon kuormitusta tehokkaasti.
Mahdollistaa tehokkaan kapasiteetinhallinnan ja tuotannon suunnittelun. Karkeasuunnittelun avulla voit tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia ja reagoida nopeasti muutoksiin.
Varmista oikeiden materiaalien saatavuus ja toimitus suoraan projektille. Järjestelmä tukee varastonhallintaa ja materiaalien jäljitettävyyttä.
Tarkka kustannuslaskenta takaa projektin taloudellisen seurannan. KET-laskenta auttaa tunnistamaan kustannusajurit ja optimoimaan resurssien käyttöä.
Hallitse projektin osatuloutukset tehokkaasti ja tarkasti. Tämä parantaa kassavirran hallintaa ja antaa selkeän kuvan projektin taloudellisesta tilanteesta eri vaiheissa.
Järjestelmä tarjoaa tarkan ja yksityiskohtaisen jälkilaskennan, jotta taloudellinen menestys voidaan analysoida ja optimoida. Saat arvokasta tietoa toteutuneista kustannuksista ja voit tehdä perusteltuja päätöksiä tulevia projekteja varten.
Tehosta varaosamyynnin ja jälkimarkkinoinnin hallintaa. Järjestelmä auttaa pitämään yhteyttä asiakkaisiin ja tarjoamaan heille lisäarvoa tuotteiden koko elinkaaren ajan.
Mahdollistaa työntekijöiden työajan tarkan seurannan ja kohdistamisen työlle/projektille. Tämä parantaa kustannuslaskentaa ja auttaa optimoimaan resurssien käyttöä.
Hallitse maksuerät ja varmista maksuprosessien sujuvuus. Järjestelmä seuraa laskutusta ja maksujen vastaanottoa, vähentäen viivästyksiä ja parantaen kassavirtaa.
Seuraa tuotteita ja komponentteja yksilöllisten sarjanumeroiden avulla koko niiden elinkaaren ajan. Parantaa jäljitettävyyttä, helpottaa takuukäsittelyä ja tukee laadunhallintaa.
Mahdollistaa monimutkaisten ja monitasoisten tuoterakenteiden tehokkaan hallinnan. Tukee varianttien, vaihtoehtojen ja konfiguraatioiden hallintaa, mikä on erityisen tärkeää kone- ja laiteteollisuudessa.
Oscarin ERP-järjestelmä hyödyntää edistyksellistä tekoälyä ja automaatiota, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Nämä teknologiat yhdessä tekevät ERP-järjestelmästämme entistä kilpailukykyisemmän ratkaisun.

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Luodaan yhdessä menestystarina – Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.