Oscarin ERP-järjestelmä sopii erinomaisesti vaate- ja tekstiiliteollisuuden yrityksille. ERP-järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut liiketoiminnan hallintaan ja optimointiin. Järjestelmä on kehitetty erityisesti alan vaativiin tarpeisiin, mahdollistaen tehokkaan tuotannonohjauksen, varastonhallinnan ja asiakkuuksien hallinnan. Innovatiivinen ratkaisumme auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä ja reagoimaan nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin.

ERP-järjestelmämme sisältää muun muassa:

ERP-järjestelmällämme voit tehdä tarkkoja ennusteita tulevista tilauksista ja optimoida varastotasot. Järjestelmä mahdollistaa pitkän aikavälin vuositilausten hallinnan, jolloin voit suunnitella tuotannon ennakoivasti ja minimoida toimituskatkot.
Hallinnoi valmistuseriä tehokkaasti varastotarpeiden mukaisesti. Järjestelmä auttaa optimoimaan valmistuseräkoot, mikä vähentää hukkaa ja tehostaa tuotantoa.
Järjestelmän materiaalisuunnittelu (MRP) varmistaa, että raaka-aineet ja komponentit hankitaan oikea-aikaisesti, ja varasto pysyy optimoituna kysynnän mukaan.
Poka-yoke -ominaisuus auttaa vähentämään virheitä ja lisäämään tuotantoprosessin luotettavuutta. Tämä Lean-työkalu varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja parantaa työprosessien sujuvuutta.
ERP mahdollistaa varastosiirtojen automaation, mikä vähentää manuaalisia prosesseja ja nopeuttaa tavaravirtoja eri tuotantopaikkojen välillä.
Hallinnoi alihankintaprosesseja tehokkaasti. ERP-järjestelmän avulla voit suunnitella ja seurata alihankinnan aikatauluja ja varmistaa saumattoman yhteistyön alihankkijoiden kanssa.
Tuotannon karkeasuunnittelu mahdollistaa resurssien optimaalisen käytön ja kapasiteetin hallinnan pitkällä aikavälillä, mikä auttaa hallitsemaan suurempia tuotantoeriä tehokkaasti.
Järjestelmä automatisoi materiaalien otot tuotantoon määriteltyjen rakenteiden mukaan, varmistaen oikeiden komponenttien käytön ja vähentäen virhemahdollisuuksia.
ERP-järjestelmä toimii saumattomasti Oscarin sähköisiin myyntikanaviin ja verkkokauppaan, mahdollistaen sujuvan tilausprosessin ja asiakasdatan hallinnan reaaliaikaisesti.
Järjestelmä tukee sekä monimutkaisia modulaarisia tuoterakenteita että yksinkertaisempia tuotteita, antaen joustavuutta erilaisten tuotteiden valmistukseen.
ERP-järjestelmä sisältää työajanseurannan, joka helpottaa vuorotyön hallintaa. Voit seurata työaikoja tarkasti ja parantaa tuotannon läpinäkyvyyttä.
Optimoi materiaalivaraston arvo ja varmistaa, että varastossa on aina oikea määrä tuotteita, ilman turhia varastokuluja.
ERP-järjestelmämme sisältää kattavat CRM-työkalut, joilla voit hallita asiakkuuksia, seurata myyntiputkea ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti.
Oscarin ERP-järjestelmä hyödyntää edistyksellistä tekoälyä ja automaatiota, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Nämä teknologiat yhdessä tekevät ERP-järjestelmästämme entistä kilpailukykyisemmän ratkaisun.

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Luodaan yhdessä menestystarina – Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.