Erityisen hyvin kemianteollisuuden yrityksille sopiva ERP-järjestelmämme tarjoaa räätälöidyt työkalut tuotannon, varastonhallinnan ja toimitusketjun hallintaan. Järjestelmä vastaa kemianteollisuuden erityisvaatimuksia, joissa tarkkuus, turvallisuus ja tehokkuus ovat avainasemassa. Ratkaisumme avulla yrityksesi voi optimoida tuotannon, parantaa prosessien läpinäkyvyyttä ja varmistaa laatuvaatimusten täyttymisen.

ERP-järjestelmämme sisältää muun muassa:

ERP-järjestelmämme auttaa hallitsemaan tuotantokapasiteettia tehokkaasti. Voit suunnitella ja optimoida resurssien käyttöä, minimoida tuotantokatkokset ja varmistaa, että tuotantolaitoksesi toimii maksimikapasiteetilla.
Materiaalisuunnittelu (MRP) varmistaa, että tarvittavat raaka-aineet ja kemikaalit ovat saatavilla oikeaan aikaan ja oikeassa määrin. Järjestelmä auttaa optimoimaan varastonhallintaa ja vähentää materiaalihävikkiä.
ERP-järjestelmä optimoi työjonot ja priorisoi tehtävät tuotantoprosessien tehokkuuden maksimoimiseksi. Näin voit varmistaa, että tuotanto toimii sujuvasti ja aikataulussa.
Järjestelmä integroituu saumattomasti tuotantolaitoksen koneisiin ja automaatiojärjestelmiin, mahdollistaen reaaliaikaisen seurannan ja ohjauksen. Tämä takaa nopean reagoinnin poikkeamiin ja auttaa vähentämään tuotantohäiriöitä.
Järjestelmä sisältää kattavan varastonhallintajärjestelmän (WMS), jonka avulla voit hallita raaka-aineita ja valmiita tuotteita tehokkaasti. WMS mahdollistaa tarkan varastoseurannan, inventaarion ja automaattiset varastosiirrot.
ERP-järjestelmän avulla voit laskea tuotantokustannukset ja jälkianalysoida jokaisen tuotantoerän kannattavuuden. Järjestelmä antaa selkeän kuvan siitä, mitkä tuotantoprosessit ovat kustannustehokkaita ja missä on parannettavaa.
Kemianteollisuudessa tarkka eräseuranta on kriittistä. ERP-järjestelmämme mahdollistaa tuotantoerien seurannan läpi tuotantoprosessin, mikä helpottaa laadunvalvontaa ja varmistaa vaatimustenmukaisuuden.
ERP-järjestelmä tehostaa alihankinnan hallintaa ja mahdollistaa alihankintaprosessien optimoinnin. Järjestelmän avulla voit seurata alihankkijoiden toimituksia ja varmistaa, että tuotantoketju toimii saumattomasti.
Järjestelmä tukee sähköisiä tilauskanavia, mikä mahdollistaa nopean ja sujuvan tilausten käsittelyn. Voit hallita asiakastilauksia, seurata tilauskantoja ja reagoida nopeasti tilausmuutoksiin. Lisäksi ERP tarjoaa laajat API-rajapinnat, joiden avulla järjestelmä voidaan integroida muihin liiketoimintajärjestelmiin ja automatisoida tietojen siirto eri järjestelmien välillä.
Oscarin ERP-järjestelmä hyödyntää edistyksellistä tekoälyä ja automaatiota, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Nämä teknologiat yhdessä tekevät ERP-järjestelmästämme entistä kilpailukykyisemmän ratkaisun.

Asiakkaitamme

Liiketoiminta-alusta – Enemmän kuin ERP

Kaikki liiketoimintasi tärkeimmät työkalut ovat yhdessä saumattomassa alustassa. Ei enää monimutkaisia integraatioita tai aikaa vievää järjestelmien välistä hyppimistä – kaikki, mitä tarvitset, löytyy yhdestä paikasta. Liiketoiminta-alusta yksinkertaistaa arkeasi, yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmän, taloushallinnon ja digitaalisen kaupankäynnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kaikki osat toimivat yhdessä, sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: liiketoimintasi kasvattamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Yhdessä kohti menestystä – Enemmän kuin liiketoiminta-alusta

Ratkaisumme ei ole pelkästään uusi ERP tai liiketoiminta-alusta, vaan kokonaisvaltainen kumppanuus, jossa asetamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnalle selkeät tavoitteet ja pyrimme aktiivisesti niiden saavuttamiseen. Liiketoiminta-alustamme rinnalla tarjoamme strategista tukea ja asiantuntemusta, jotta asiakkaamme voivat kehittyä ja menestyä pitkäjänteisesti. Meille on tärkeää olla enemmän kuin vain järjestelmätoimittaja – olemme kumppani, joka sitoutuu asiakkaan kasvuun ja tavoitteisiin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.