Asiantuntevat palvelut ja nykyaikaiset järjestelmät muodostavat toimivan ERP:n

Nykyaikaisten tietojärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut, jotta yrityksesi toiminnanohjaus olisi mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta.

Tosiasia nimittäin on, että maailman paraskin ERP-järjestelmä on torso ilman asiantuntevaa käyttöönotto- ja ylläpitopalvelua. Erityisen tärkeää on, että ERP-järjestelmä saadaan aivan oikeasti käyttöön siinä laajuudessa kuin sinä haluat.

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikkö tarjoaa asiakkaillemme Oscar-tietojärjestelmäratkaisujen täydennykseksi yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita.

Laajimmillaan asiakkaamme voi ulkoistaa Oscar Talousosasto®:lle kaikki talouden ja palkkahallinnon toimintonsa. Huolehdimme niin järjestelmien kuin taloushallintopalveluidenkin toteutuksesta ja ylläpidosta. Tavoitteenamme on sujuva ja kustannustehokas ulkoinen laskentatoimi yhdistettynä liiketoimintaa kehittävään ja konsultoivaan controller-palveluun.

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen jatkuvat ylläpito-, tuki-, konsultointi- ja koulutuspalvelut takaavat, että toiminnanohjauksesi pysyy iskussa jatkossakin. Oscar IT -palvelut varmistavat, että yrityksen koko tietotekninen ympäristö pysyy kunnossa ja ajantasalla. Haluamme olla asiantuntevana kumppanina yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. Emme tee asiakaslupausta, vaan teemme niitä kuusi.