Oscar Talousosasto®                        
– enemmän kuin tilitoimisto             

Oscar Softwaren kehittämien tietojärjestelmien ansiosta yrityksen koko taloudenhallinta ja seuranta voidaan hoitaa samassa ERP-järjestelmässä kuin yrityksen muukin toiminnanohjaus. Oscar-kokonaisratkaisun ansiosta yrityksen taloushallinto automatisoituu, suoraviivaistuu ja muuttuu kustannustehokkaaksi, sillä kaikki operatiiviset asiat voidaan hoitaa saman järjestelmän avulla helposti ja automatisoidusti. Tarvittaessa taloudenhallinnasta vastaavat henkilöt voivat reagoida myös muualla (kuten tuotannon tai varaston kirjaukset) yrityksen toiminnassa havaitsemiinsa poikkeamiin.

Parhaat toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut saat saman katon alta

Oscar Talousosasto® tarjoaa kaikki taloudenhallintapalvelut asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Lähtökohtaisesti taloushallinto tilinpäätöksineen hoidetaan suoraan asiakkaan käyttämässä Oscar-tietojärjestelmässä. Tällöin erillisiä tiedonsiirtoja eri ohjelmistojen välillä ei tarvita lainkaan. Tietoja ei syötetä koskaan useampaan kertaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Tämä takaa reaaliaikaisen ja laadukkaan tiedon sekä yritysjohdolle että kaikille muille taloustiedon tarvitsijoille. Esimerkiksi myyjä näkee itse asiakkaan saatavatilanteen tarjousta tai myyntitilausta tehdessään, jolloin hän voi arvioida esimerkiksi luottotappioriskiä. Yhtiön johto voi tarkastella esimerkiksi monipuolisia BI-raportteja liiketoiminnan eri osa-alueista.

Halutessaan asiakas voi ulkoistaa meille koko talousosastonsa, jolloin huolehdimme tietojärjestelmien ja talousosastopalveluiden lisäksi myös taloustietojen tulkinnasta ja raportoinnista (ns. controller-/talouspäällikköpalvelu) yritysjohdolle. Toisena ääripäänä voi olla esimerkiksi se, että tuuraamme yrityksen omaa reskontranhoitajaa tai palkanlaskijaa loma-aikana.

Huolehdimme tällä hetkellä yli 100 asiakasyrityksemme taloudenhallinnasta. Useilla asiakkaillamme taloushallinnon kustannukset ovat tippuneet murto-osaan aiemmasta, mutta tiedon saannin nopeus ja luotettavuus ovat kasvaneet Oscar Talousosasto® -palvelun avulla.

Miksi valitsisin Oscar Talousosasto®-palvelun?

  • Taloudenhallintapalvelun tuottaja tuntee yrityksen koko toiminnanohjauksen
  • Varaston ja keskeneräisen tuotannon arvo lasketaan oikein - luotettava tulos
  • Katkeamaton kirjausketju aina tositetasolta tuotannon työlle
  • Asiakkaan ja kirjanpitäjän työmäärä vähenee
  • Kaikki tiedot löytyvät yhdestä järjestelmästä
  • Taloudenhallinta on osaavissa käsissä
  • Mahdollisuus BI-raportointiin
  • Tiedot ovat luotettavampia
  • Tiedonsaanti nopeutuu
  • Aikaa ja rahaa säästyy

Perinteisen tilitoimiston toimintatapa

Oscar Talousosasto®-palvelun toimintatapa

 

Hanki taloushallinto kätevästi yrityksellesi Oscar Softwarelta – ota yhteyttä meihin!

Lataa Oscar Talousosasto® -esite

Pyydä lisätietoa